Sistina Oftalmologjia Gostivar

LAJMËRIM për orarin rrjedhës të punës në kushte të Covid-19

„Sistina Oftalmologjia“ Gostivar vazhdon me punë nga e hëna (18.05.2020) në pajtim me protokollin për mbrojtje të pacientëve dhe personelit.

Orari i punës: E hënë – E premte nga ora 08:00 deri 16:00.

Në kushte të Covid -19, punojmë ekskluzivisht me termine të caktuara paraprakisht. Ju lutemi, caktoni terminin tuaj para se të na vizitoni.

„Sistina Oftalmologjia“ Gostivar është qendra jonë diagnostike në Gostivar. Kontrollet i bëjnë oftalmologë nga Shkupi.

Shërbimet që i ofron qendra jonë diagnostike:
➡️ Kontrolle oftalmologjike;
➡️ Hulumtime diagnostike.

Çmimet e shërbimeve janë të njëjta në të gjitha qendrat (çmimet).

Punojmë më terminë paraprakisht të caktuar. Për më shumë informata dhe caktim të terminëve na kontaktoni:

Telefon:
☎️ +389 42 210 800
☎️ +389 72 809 800

Postë elektronike:
🌎 CAKTONI KONTROLL
📧 gostivar@sistinaoftalmologija.mk

Lokacioni

Adress: rr. „Pavle Avramovski“ 54
1230 Gostivar, Maqedonia e Veriut