Oftalmologjia Tetovo

NJOFTIM

Sipas rekomandimeve të qeverisë dhe shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme për shkak të virusit COVID 19, „Sistina Oftalmologija“ Tetovë të gjith pacientët nga Tetovas përkohësisht i transferon në „Sistina Oftalmologijа“ Shkup .

Për konsultim me mjek mund te kontaktoni ne numrin 072 268 874 , çdo ditë prej orës 08:00 – 20:00.

Për çdo pyetje, informacion dhe caktimin e takimeve ju lutemi të na kontaktoni në  02 3097 000 në periudh nprej orës 08:00 deri më ora 15:00 .

„Oftalmologjia Tetovo“ është qendra jonë diagnostike në Tetovë, e cila është e vendosur në hapësirat e spitalit „Medika Istanbul“, Tetovë. Kontrollet i bëjnë oftalmologë nga Shkupi.

Shërbimet që i ofron qendra jonë diagnostike:
➡️ Kontrolle oftalmologjike;
➡️ Hulumtime diagnostike: OCT (tomografia optike koherent); fusha pamore; tonometria etj.)

Çmimet e shërbimeve janë të njëjta në të gjitha qendrat (çmimet).

Punojmë më terminë paraprakisht të caktuar. Për më shumë informata dhe caktim të terminëve na kontaktoni:

Telefon:
☎️ +389 44 357 111
☎️ +389 72 799 111

Postë elektronike:
🌎 CAKTONI KONTROLL
📧 tetovo@sistinaoftalmologija.mk

Lokacion

Në hapësirat e „One Hospital“ Тetovë.

Adresa: bul. Vidoe Smulevski Bato  nr.1 -1/3
1200 Tetovë, Maqedonia e Veriut