Blog

Efekti i virusit Korona mbi sytë

Hulumtimet treguan se ky virus është shumë i ndjeshëm ndaj dezinfektimeve që përdoren për dezinfektimin e instrumenteve dhe mobileve oftalmologjike në klinikën e syve, kështu…
LEXO MË TEPËR

Pse lotojnë sytë?

Lotët kanë funksion mbrojtës të syve. Ata e njomin pjesën e parme të syrit, e pastrojnë nga irituesit dhe paraqesin barrierën e parë imunologjike të…
LEXO MË TEPËR