Big Mama

„Më kanë pyet „Еj si ishte?“ Operacion 5 sekonda nuk është as operacion ky për mua si të them as kontrolli, kontrollet ishin më të lodhshme se operacioni!“- Besjana Kasami.

Shikojeni videon dhe dëgjojeni rrëfimin e plotë të më të dashurës sonë Big Mama, rreth korrigjimit të dioptrisë me laser, që para ca kohësh e bëri në „Sistina Oftalmologjia”, rrëfyer personalisht nga ajo! ☺️