Njihuni me ekipin e „Sistina Oftalmologjia“

Në 4 qendrat e saja „Sistina Oftalmologjia“ ka 8 oftalmologë, 6 specializantë të oftalmologjisë, 1 bashkëpunëtor të  jashtëm dhe mbi 40 të punësuar tjerë.


Përvojat e pacientëve


Lajm

Blog

Lokacioni

Partnerët tanë