Logo

„Се чувствувам како нов човек. Конечно гледам јасно без очила и пресреќен сум! Неверојатно е ова чувство, немам зборови да го опишам. Им благодарам на сите од тимот на „Систина Офталмологија“, како и на проф. др. Никица Габриќ од клиниката „Свјетлост„ во Загреб што ми помогнаа да се ослободам од диоптријата. Криво ми е што не го направив ова порано. На сите ви препорачувам да направите ласерска корекција на видот, не трае повеќе од 5 минути, безболна е и веднаш ќе може да ги фрлите вашите очила “
Дознајте повеќе тука tinyurl.com/pmbcgay