Logo
Vesna Jovanovska

Чувството е неверојатно! Конечно се е како што треба! Порано носев леќи, бидејќи носењето на очилата ми беа комплекс. Сега гледам како да носам леќи дури и подобро. Времетраењето на операцијата беше кратко и што е најбитно, безболно. Веднаш после операцијата, додека бев во амбулантата сфатив дека гледам и бев пресреќна. Му благодарам на целиот тим и воедно презадоволна сум и од клиниката.