Logo
Sultana Jancevska

Носев наочари и за блиску и за далеку, и секој ден истата постапка - вади едни, стави други и тоа многу ми пречеше во мојата работа како сестра во операциона сала. По завршувањето на операцијата, докторката ме фати за рака, ме однесе во амбуланта и на табла ми го провери видот – 100% гледав. Се чувствувам одлично, гледам одлично, диоптријата ми е на нула. Како колешка и пациент, јас сум презадоволна од персоналот на Систина Офталмологија. Насмеани, млади, пристапни, професионални, значи немам зборови... Едно големо благодарам!