Logo

„Една година по ласерската корекција, можам да кажам дека сите треба да веруваат во чуда, затоа што чудата се случуваат, а Систина Офталмологија ги исполнува. За мене како ликовен уметник чистата и јасна перцепција на погледот е многу важна. Сега, после една година од интервенцијата го гледам животот во појасни тонови и сум среќен што можам да ја бојам мојата нова приказна со нов изострен поглед без очила. И сето ова благодарение на целиот тим љубезни и мили луѓе од Систина Офталмологија кои се секогаш максимално посветени.“