Logo

„Носев и очила и контактни леќи кои многу ми пречеа во секојдневните обврски, но да бидам искрен – имаа големо влијание и на мојата самодоверба. Се решив да направам ласерска корекција на диоптријата во Систина Офталмологија затоа што многу добро ја познавав стручноста на тимот, посебно на др. Костовска и проф.др. Габриќ. Влегов во салата за операции и кога завршија – имаа поминато само 5 минути! Не ми се веруваше, ама се уверив додека се возев накај дома и за прв пат јасно ги гледав сообраќајните знаци без никакви помагала. Додека да трепнам се ослободив од диоптријата и пресреќен сум! На сите пријатели веќе им ја препорачав Систина офталмологија, дефинитивно ова е пример како треба да функционира еден здравствен систем.“ tinyurl.com/pmbcgay