Logo

„Се чувствувам одлично! Видот ми е вратен 100% и не ми се верува...Еве, дури и сега ми надоаѓаат солзи-радосници. Мајка ми е офтамолог и таа ме посоветува дека Систина офталмологија има одличен тим и одлична опрема за ласерска корекција на диоптријата. Ми раскажа и за проф. др. Никица Габриќ - признат експерт во светот на кого можам да му верувам. Бев целосно подготвена за операцијата, гледав на YouTube како тече целиот процес, но колку и да се подготвуваш – резултатите се такви што ќе те остават збунет! Кога ме прашаа колку е часот и кога без проблем ги видов стрелките се расплакав - од возбуда, од неверување, од среќа, од благодарност...“ tinyurl.com/pmbcgay