Logo

„Само со една интервенција се ослободив од пердето и очилата!“
Долги години имав перде (катаракта). Носев очила за блиску, а најмногу ми сметаше дека од пердето не можев да читам, а јас многу сакам да читам. Од рекламите на телевизија дознав за Систина Офталмологија и без двоумење закажав преглед. При интервенцијата на катаракта, докторите ми вградија мултифокални леќи со кои сега јасно гледам на сите далечини. Значи освен што ми ја отстранија пердето со овие леќи веќе немам потреба да носам очила за вид. Не можам да ви опишам колку сум среќна поради тоа. Јас сум научена на дисциплина, така што редовно доаѓам на контроли и ги следам советите на докторите. Инаку би сакала да кажам дека за мене човечкиот однос на целиот персонал многу ми значи.