Logo

„Кога сите се откажаа од мене, вие ми вративте дури 90% од видот!“ Веќе подолг период се мачев сo катаракта која сакав да ја оперирам. Во текот на моето одлучување, мојата ситуација се влоши и добив крварење во окото поради што целосно го изгубив видот. Се обратив на повеќе места, но не добив позитивни и стручни одговори и поради тоа дојдов кај вас. Докторите и персоналот веднаш ме превземаа и врз мене беа направени две сложени операции: витректомија и интервенција на катаракта. Иако состојбата кога пристигнав ми беше алармантна, по интервенцијата уште истиот ден си отидов дома, пресреќна што хирушкиот тим успеа да ми врати дури 90% од вид. За тоа ќе им останам доживотно благодарна!