Logo

„Цели 5 години ја одложував операцијата и сега ми е криво што не ја направив порано. Сè заврши за само 5 минути иако на почетокот ми звучеше толку нереално. Брзо, безболно, професионално... на ниво на кое би очекувал од една болница како Систина Офталмологија. Неверојатно е ова чувство да гледам без леќи...немам зборови....просто не ми се верува. Мислам дека сега, од тука, можам да видам човек на врв на Водно :)“