Logo
Ferdinand Mitrevski

„Веќе 20 години имам дијабетис, па во последните 5 години состојбата ми предизвика проблеми со видот. Имено, добив перде и крварење прво на левото, а потоа и на десното око. Во еден период состојбата ми беше толку влошена што неможев да се движам сам и имав потреба од придружник. Благодарение на д-р Виолета Бучковска и нејзиниот тим се вратив во нормален живот. Повторно можам сам да се грижам за себе, новоедно и да му се радувам на животот гледајќи ги своите најмили.“