Logo

"Сега можам слободно да го возам мојот мотор и да уживам во летото!"
За мојата диоптрија носев само очила бидејќи контакните леќи не ми беа исплатлива инвестиција,а воедно за нив треба и многу грижа. Очилата ми беа проблем, особено кога возев мотор бидејќи ми го органичуваа видното поле, а кога ќе ја ставев кагицата морав целосно да се свртам за да можам да внимавам што се случува околу мене. На препорака дојдов во Систина Офталмологија, иако претходно се двоумев дали да одам во странство, но зошто толку да се малтретирам по пат и сe, кога веќе оваа интервенција се прави и во Македонија. Да бидам искрен, одамна имам заборавено како е да се гледа убаво и сега по ласерската корекција на диоптрија, видот ми е одличен! Многу сум задоволен од целиот персонал, од доктори до администрација!