Logo
Dalibor Sameski

Имав потреба од ласерска корекција на диоптрија бидејќи очилата многу ми пречеа во секојдневниот и професионалниот живот дури ни на одмор не можев да се избањам како што треба. На интернет ги разгледав можностите за операција во Германија, но условите кои беа понудени од Систина Офталмологија ми беа поприфатливи. Дојдов во Македонија на одмор со очила, а заминувам без нив. Се чувствувам прекрасно и задоволно, и сега можам да уживам во одморот како што доликува благодарение на целиот тим на Систина Офталмологија за кој имам само пофални зборови.