Logo

Sistina oftalmologija tim

Специјализираната болница „Систина Офталмологија“ е првата офталмолошка установа во регионот која нуди комплетендијагностички и хирушки третман на сите проблеми со видот и очите. Преку партнерството со најголемата универзитетска клиника „Свјетлост“, Загреб, технолошки го надгради и зголеми обемот на своето работење, со што овозможи решавање на сите проблеми со видот и кај оние пациенти кои сакаат повисок стандард, квалитет и комфорт во своите животни навики.

Користејки ги предностите на модерната медицина, професионалноста и стручноста на медицинскиот персонал, ви гарантира високопрофесионален пристап кон грижата за вашите очи.

Контактирајте нè

+389 47 226-900
+389 70/355-900

Систина Офталмологија
ул. „Никола Тесла“ бр. 158, Битола
Битола, Македонија

Работно време
Пон.Вто.Чет.Пет 08:00-16:00

Среда 13:00 - 20:00
Прва сабота од месец: 10:00-14:00

bitola@sistinaoftalmologija.mk
marketing@sistinaoftalmologija.mk